feedback
Koop- & verkoopsignalen voor aandelen


Oprichting 1918   Hoofdkantoor New York, Verenigde Staten van Amerika   Status Actief
Oprichting 1918
Hoofdkantoor New York, Verenigde Staten van Amerika
Status Actief

Cowen Group

Cowen Group logo

Cowen Group is een beursgenoteerd financieel concern uit de Verenigde Staten. De aandelen zijn genoteerd aan de NASDAQ (COWN:US). Cowen beschikt over een toonaangevende research afdeling die een aantal specifieke markten actief in de gaten houdt. Bijvoorbeeld de markten Consumer, Energy en Health Care. Cowen is onder andere bekend van haar macro-economische onderzoeksrapporten die zij publiceren onder de titel 'Ahead of the Curve'.

Overzicht beursadviezen door Cowen Group

Cowen Group geeft een outperform advies voor het aandeel ArcelorMittal met een koersdoel van EUR 10,00

Donderdag 23 maart 2017     Cowen Group    

Deel deze pagina met uw netwerk

Facebook Twitter Linkedin

De informatie op deze pagina is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiƫle) investering dienen beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun eigen adviseur. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden.
Bericht voor bezoekers
Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en om uw gebruikerservaring op deze website te verbeteren. Uw privacy vinden wij van belang en de door deze website verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.

Wij maken gebruiken van cookies voor onderzoeksdoeleinden en ter verbetering van uw gebruikerservaring. Uw privacy vinden wij van belang en de verzamelde gegevens worden geanonimiseerd.